Tijdschema 1ste kwalificatie’s RJK

Het is al bijna zover, de eerste kwalificaties van de regio (jeugd)kampioenschappen sportklimmen 2013 staan al weer op de stoep. Op 2 februari zullen we het startschot geven voor de regio Zuid-West en een week later, op 9 februari, in Noord-West. Oftewel hoogste tijd om de tijdschema’s bekend te maken.

Voor beide regio’s geldt dat de deelnemers zich vanaf 09:30 uur kunnen aanmelden bij de organisatie. De wedstrijd duurt van 10:00 tot 18:00 uur, de jeugd klimverenigingen klimmen in hun eigen tijdslot de wedstrijdroutes. Warm klimmen kan evt. voor dit tijdslot in andere klimroutes dan de wedstrijdroutes. De schema’s voor de eerste kwalificatie zijn als volgt:

 

Regio jeugd Kampioenschappen Zuid-West

Op 2 februari in Ayers Rock Zoetermeer houden we onderstaand tijdschema aan:

10:00 – 12:00 | Ayers Rookies (Zoetermeer)
12:00 – 14:00 | Climbing4U (Rotterdam), Mountain Club (Dordrecht) en Top Rope (Dordrecht)
14:00 – 16:00 | Monte Cervino (Bergschenhoek)
16:00 – 18:00 | JGDCLB (Den Haag), Cocon (Den Haag) en deelnemers die niet zijn aangesloten bij een vereniging.

Let op: De N469 vanaf Den Haag/Leidschendam richting Zoetermeer Ayers Rock is op 2 februari in beide richtingen afgesloten. Komt u vanaf Leiden/Leidschendam/Den Haag neem de A12 afslag 6: Zoetermeer Centrum. Volg de bordjes Snowworld. Meer info: Gemeente Zoetermeer

 

Regio jeugd Kampioenschappen Noord-West

Op 9 februari in de Geus Broek op Langedijk houden we onderstaand tijdschema aan:

10:00 – 12:00 De Geus (Broek op Langedijk), Skirun (Heerhugowaard) en deelnemers die niet zijn aangesloten bij een vereniging.
12:00 – 14:00 Team Haarlem
14:00 – 16:00 NKBV, Klimhal (Amsterdam), Mountain club (Amsterdam) en JGDCLB Centraal (Amsterdam)
16:00 – 18:00 Top-it (Bussum)

 

Volwassenen

De deelnemers aan de regio kampioenschappen (volwassenen) zijn zelf vrij om te bepalen wanneer zij naar de wedstrijddag komen en wanneer zij weer weggaan. De wedstrijddagen lopen vanaf 10:00 uur tot 19:00 uur, buiten deze tijden worden er geen scores geregistreerd.

Let op: De N469 vanaf Den Haag/Leidschendam richting Zoetermeer Ayers Rock is op 2 februari in beide richtingen afgesloten. Komt u vanaf Leiden/Leidschendam/Den Haag neem de A12 afslag 6: Zoetermeer Centrum. Volg de bordjes Snowworld. Meer info: Gemeente Zoetermeer