Balans na de eerste kwalificaties

Wij mogen ondertussen de balansen opmaken na de eerste kwalificaties van de regio kampioenschappen voor zowel de jeugd als volwassenen in de regio’s Noord-West en Zuid-West. Hieruit mogen we concluderen dat deze kwalificaties een groot succes waren en een heel mooi begin.

We hadden in Zuid-West 68 jeugd en 30 volwassen deelnemers en in Noord-West waren dit er 53 jeugd en 21 volwassen. De oudste deelnemer is 63 jaar en de jongste is 7 jaar. Hiermee is onze inzet om een zo breed mogelijke en laagdrempelige wedstrijd neer te zetten, zeer zeker geslaagd. Zeker wanneer je bedenkt dat ook Renske Nugter die een spasme heeft meedeed. Zij is 1 van de 14 Ambassadeurs van het Johan Cruijff foundation die de missie vertegenwoordigen om jongeren en jeugd met een handicap en niet gehandicapte jongeren in beweging te brengen.

Ook de reacties die wij ter plekken kregen waren erg positief en veelbelovend. Waaruit blijkt dat er zeker een vraag is naar deze wedstrijden.

Dit betekend dat wij graag hieraan een duurzaam karakter willen geven. Maar tevens bereikbaar willen maken voor de rest van Nederland, door uitbreiding naar de overige 2 a 3 regio’s.

Oftewel wij zijn er als organisatie nog lang niet en hebben uw hulp nodig.

Om deze wedstrijden kostendekkend te maken, met een duurzaam karakter, hebben wij nog meer deelnemers, sponsoren, partners en donateurs nodig. Elke bijdragen kan hierin helpen.

Doe uiteraard mee met de wedstrijden, zeg het voort en like en deel onze stichting en wedstrijden op facebook om deze bekender te maken.

Wij zijn op facebook te vinden als:

Ondersteun ons door te sponsoren, een donatie te doen of door te kijken of er in uw eigen netwerk interesse is om hierin te ondersteunen.

Daarnaast hebben wij hulp nodig van vrijwilligers. Op de wedstrijddagen hebben wij ongeveer 5-7 juryleden nodig. Zo kunnen wij de wedstrijddagen soepel laten verlopen, zonder dat het al te belastend is voor iedere vrijwilliger. Zijn er voldoende vrijwilligers is het uiteraard ook mogelijk om zelf deel te nemen aan de wedstrijd. Wanneer u zich van te voren aanmeld als vrijwilliger via vrijwilliger@sskn.org, reken wij €10,- euro ipv €15,- euro om deel te nemen aan de wedstrijd. Je hebt dan zelf 2 uur de tijd om de wedstrijdroutes te klimmen en u wordt gejureerd door de hoofdjury.

Wilt u op andere wijzen ondersteunen horen wij dit uiteraard ook graag, via info@sskn.org.

Wij zijn er voor de klimsport, de klimmers, sporters, klimverenigingen, klimcentra, donateurs en onze partners. Bent u er ook voor ons?