Finales Regio (jeugd)kampioenschappen

Toen 7 jaar geleden de regionale jeugdcompetitie werd opgezet in Zuid-Holland, hadden wij nooit kunnen weten dat deze wedstrijden zo’n succes zouden hebben en nog steeds hebben. Twee jaar na de eerste opzet mochten wij hem dan ook uitbreiden naar Noord-Holland en dit jaar ook nog naar volwassenen.

Zo hebben dit jaar 258 deelnemers gestreden voor een plek in de halve finales van de regio jeugdkampioenschappen en regiokampioenschappen sportklimmen 2013. Waarbij de jongste deelnemer 5,5 jaar was en tijdens 1 van de kwalificaties op zijn sokken een 5a wist uit te klimmen. Maar ook voor de oude garde was er ruimte genoeg om mee te doen, de oudste deelnemer is 63 jaar heeft daarmee ook nog de finale behaald. Helaas door persoonlijk omstandigheden zal hij alleen niet deelnemen aan deze finale.

Kijk voor de finalisten van de regionale wedstrijden:
Regio jeugdkampioenschappen: Zuid-West en Noord-West
Regio kampioenschappen: Zuid-West en Noord-West

In de weekenden van 22 en 23 juni (Zuid-West) en 29 en 30 juni (Noord-West) zullen deze deelnemers voor hun titel beste klimmer van zijn of haar categorie en regio.  De dagen beginnen om 10.00 Registratie en 10.30 uur aanvang halve finale.

Het volledige programma zal ook hier spoedig worden gepubliceerd.
Kijk hier voor de volledige uitslagen.