Finales Zuid-West

Zaterdag sloten we de Regio Jeugd Kampioenschappen Zuid-West af met een spetterende finaledag in De Uithof. De sfeer zat er goed in en na een spannende finale waren Pieter Bik & Nienke den Hengst (cat. A), Don van Laere & Tiba Vroom (cat. B), Lencho Palstra & Lotte Hartkamp (cat. C) en Jonathan Binther & Mila de Kuijer (cat. D) uiteindelijk de besten van Regio Zuid-West!

Zondag was het de beurt aan de volwassenen om zich nog 1 keer uit te sloven en te bepalen wie de beste klimmers/klimsters van Zuid-West zijn. Uiteindelijk waren Vincent van Beek (cat. A), Moniek de Groot (cat. B) en Michael Mellor voor hun concurrentie te sterk en werden 1ste. Marijke de Bruin was de enige bij de D-categorie, desondanks deed ze goed haar best en dat leverde haar, jawel, de eerste plaats op!

De totale uitslagen zijn te vinden op www.sskn.org/uitslagen.

Zondag was de laatste kwalificatie voor het NK Lead, waardoor wij onze hoofdjury Aniek Lith moesten missen. Bij de vrouwen werd Nikki van Bergen 1ste, gevolgd door Tabitha (2de) en Roelien (3de). Aniek haalden een zeer mooie 4de plaats en mag daarmee door naar het NK op 9 november 2013. Bij de heren won Elko Schellingerhout, op tijd, van Tim Reuser. 3de werd Daan Groskamp.

De volledige uitslag van deze competitie is hier te vinden: Lead 3
De om de uitslag te zien van de competitie en te zien wie er allemaal door zijn naar het NK kijk hier (de beste 8 gaan door).

Komend weekend is de finale voor Noord-West in De Klimmuur Haarlem, kom gerust langs om te kijken en alle talenten aan te moedigen!