Leveranciers

Wij zijn altijd opzoek naar bedrijven die ons producten kunnen leveren en daarmee een bijdrage leveren aan de wedstrijden. Dit kan zijn in de vorm van sampling, maar ook het sponsoren van producten in de vorm van prijzen, kleding, elektronica, drukwerk of vervoer.

Sampling (goodie-bags)
Een goodie-bag trekt veel mensen die nog twijfelen om mee te doen met wedstrijden over het randje. Voor u is het een gemakkelijke en efficiënte manier om een groot publiek te bereiken.

Techniek en elektronica
Onze organisatie is groeiende en verspreidt zich over heel Nederland. Hiervoor moeten we een digitale slag maken en zijn we opzoek naar hulpmiddelen. Ons score systeem heeft de mogelijkheid om op een tablet of smartphone te worden bijgewerkt, zodat we direct live de uitslagen kunnen bijwerken. Hiervoor zijn we opzoek naar tablet’s en laptops en een beeldscherm of beamer om de scores live te laten zien op de wedstrijddag en website.

Tevens zijn wij opzoek naar camera’s en extra hulpmiddelen om onze wedstrijden live kunnen streamen zodat ook de deelnemers die thuis zitten kunnen zien hoe andere deelnemers de routes klimmen (zoals ons format van de wedstrijden in elkaar zit). Hiermee biedt het ons ook direct mogelijkheden om promotiefilms te maken van onze wedstrijden en andere activiteiten, waarmee wij meer exposure kunnen creëren.

Daarnaast willen we natuurlijk de sfeer verhogen door bij elke wedstrijd een goede geluidsinstallatie neer te zetten zodat we waar mogelijk live een DJ kunnen laten draaien of een bandje(s) kunnen laten spelen. Maar daarnaast verlichting zodat we de regionale top in de spotlights kunnen zetten en de sfeer tijdens de wedstrijden verder kunnen verhogen.

Kleding
Om de organisatie zichtbaar te maken en een professionele uitstraling te geven zijn wij opzoek naar een kleding sponsor(en). Dit gaat om sponsoring van:
De vaste organisatie (±3-5 per wedstrijd + 5 bestuurders) in kleding (van bijvoorbeeld: T-shirt/polo, longsleeve, soft-/hardshell, broek ed.) en
T-shirts/longsleeves voor de vrijwilligers, die elke wedstrijd kunnen verschillen (±10 per wedstrijd).

Drukwerk
Om de wedstrijden aan te kondigen en te promoten zijn posters, flyers en folders essentieel. Zo kunnen wij een groot publiek bereiken en wordt het mogelijk om gemakkelijk onze informatie te verspreiden over een groot publiek.

Daarnaast hebben we drukwerk nodig in de vorm van banners/vlaggen om de organisatie en de zichtbaarheid van de wedstrijden en activiteiten te verhogen en voor de aankondiging van de wedstrijd, maar tevens voor het bedrukken van kleding voor de organisatie (zie kleding).

Vervoer + hulpmiddelen
Onze grootste maar ook de belangrijkste kostenpost is ons vervoer. Wij rijden het hele land af om de wedstrijden te organiseren, uit te breiden en de klimsport te promoten, maar tevens om onze activiteiten uit te breiden naar mogelijke regionale boulder-/speedwedstrijden, clinics en wedstrijden op scholen en evenementen. Hiervoor hebben wij goed en degelijk vervoer nodig, maar ook sponsoren die ons kunnen verlichten in de brandstofkosten. Dit jaar zullen we ± op 9000 km uitkomen. Echter willen wij het niveau van de organisatie van de wedstrijden verhogen en verbeteren. Door de wedstrijden uit te breiden en de begeleiding naar de klimhallen verhogen, zullen we op ruim 120.000km uitkomen (door heel Nederland met 3 vervoersmiddelen).

Willen wij onze diensten en mogelijkheden verhogen is een mobiele klimwand een welkome toevoeging waarbij wij de klimsport kunnen promoten op diverse promotionele evenementen.

Prijzen:
Wij zijn daarnaast opzoek naar prijzen voor:
Finale van de Regio Kampioenschappen en de Regio Jeugdkampioenschappen
Voor de winnaars van de competitie.
Het gaat hier om een 12tal categorieën per regio. Oftewel 72 finalisten per regio, 36 voor de competitie en 36 finalisten voor de finale.

Wat bieden en vragen wij?

Voor alle suppliers geldt dat uw producten zichtbaar zijn in de vorm waarop ze worden aangeboden. Uw logo zal zichtbaar zijn bij deze producten of worden waar mogelijk nog extra erbij gedrukt. Voor het verspreiden of verwerken van uw sampling kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Biedt u daarnaast een financiële sponsoring dan kunnen wij daarbij de exposure verhogen met vlaggen, banners en op de vaste sponsorruimten op de wedstrijden en activiteiten. Er kan tevens een experience georganiseerd worden op 1 van onze wedstrijddagen waarbij deelnemers uw producten kunnen uitproberen, kopen en/of winnen.

Doet u een sponsoring vanaf €1500,- dan kunt u van ons een sportklimclinic te ontvangen waarbij wij met u opzoek gaan naar de basis, de vordering, het ijs of de top. Tevens zijn er mogelijkheden om like, deel en win acties op te starten op onze facebook pagina’s met uw producten. Uw logo zal tevens worden getoond op de home pagina van deze website. Meer informatie neem dan met ons contact op.

Cijfers

In 2013 hebben wij gemiddeld 117 deelnemers per regio in de competitie zitten.
Hierbij hebben wij in Zuid-West:
Gemiddeld 65 jeugd deelnemers (±150 bezoekers/reguliere klimmers) en
gemiddeld 26 volwassenen per kwalificatie weekend.

In Noord-West zijn dit er:
Gemiddeld 62 jeugd deelnemers (±150 bezoekers/reguliere klimmers) en
gemiddeld 22 volwassenen deelnemers per kwalificatie weekend.

Facebook:
Stichting Sportklimmen Nederland:
Likes: 269 (23-05-2013)
Vrienden van fans: 58.231

Regio Jeugdkampioenschappen
Likes: 182 (23-05-2013)
Vrienden van fans: 34.744

Regio Kampioenschappen
Likes: 97 (23-05-2013)
Vrienden van fans: 22.456

Met behulp van uw sponsoring in materiaal en diensten hopen wij deze cijfers tenminste te verdubbelen danwel te verveelvoudigen. Dit jaar hebben wij nog 10 wedstrijden in 5 weekenden op de planning staan. We hebben mogelijkheden om voor volgend jaar de regionale wedstrijden uit te breiden van 2 naar 4 regio’s (van 24 naar 48 wedstrijden).