Wedstrijden

De wedstrijden en activiteiten die wij organiseren en ontplooien zijn erop gericht de klim- en wedstrijdsport voor iedereen toegankelijk te maken en te behouden. Op dit moment richten wij ons op de organisatie van regionale klimwedstrijden voor de jeugd en volwassenen in de regio’s Zuid-West en Noord-West. Met het doel om op een laagdrempelige wijze de lokale wedstrijden met de nationale wedstrijden te verbinden.

Vanuit de organisatie van deze wedstrijden en de organisatie die wij hiervoor op moeten zetten willen wij, wanneer de mogelijkheden daar zijn:

  • een uitbreiding realiseren naar de regio wedstrijden naar de regio’s  Zuid, Midden en Noord-Oost
  • een professionaliseringsslag maken in de klimsport (in organisatie en opleiding)
  • de regionale wedstrijden in disciplines uitbreiden, zodat er voor elke discipline een verbinding is tussen de locale en nationale wedstrijden
  • ons richten op de promotie van de klimsport, door onder andere promotionele evenementen op te zetten en te ondersteunen

Door de oprichting van deze stichting en de organisatie van de regionale wedstrijden willen wij een goede stevige, professionele basis opzetten voor het behalen van onze doelen en idealen. Tevens zijn wij daarvoor wij opzoek naar vrijwilligers, donateurs, partners en sponsoren.